Divize muži: Moravské Prusy - Sokol Brno A 5:10

18.2.2011

V nedelu jsme meli sahnout do sestavy , jelikoz Tomas slouzil, mel jet Ondra Musil ale nakonec ne musel protoze Mildovi nevysel kazdorocni hasicsky ples takze jsme to pro jistotu pojistili.

Obrázek

sestava domaci: Hanak Pavel,Zemanek,Busta a Kmonicek
sestava hostu: Saur,Martincik,Hernik a Charitonov

Za pomoci Tuffiho , ktery nam radil s Bulharska a ktery 2 roky hral v dresech Moravskych Prusu jsme bez problemu nasli hernu a byli jsme tam v cas ,kolem 10.00. Kdys jsem se podival na Sokolovnu Prusu zahledl jsem pana co stal nervozne vedle zavrenych dveri.Myslel jsem ze to bude nekdo ze sestavy domacich , ktery uz se nemuze dockat zahajeni utkani ale jak se ukazalo v te same budove se nachazi hospoda "Adela" (doufam ze nepletu nazev) a ta ma oteviracku tez v 10.00. Take zajimave ze kolem 10.15 rano hospoda byla plna , a kdys jsme zacali hrat nektery panove s pivem presedli se do herny podivat se na nas mistrak.

Debly :

katastrofa , prohrali jsme oba dva a takovym spusobem ze to vubec s divackeho pohledu nevypadalo ze domaci hrajou o sestup,
spis jako outsidery vypadali my.

Singly :

Da se rict ze na zacatku utkani jsme (ja urcite) byli trochu zaskoceni a nervozni, ukol znel jasne  rychle dohnat ,dostat se do vedeni a vyhrat utkani po prohranych ctrzhrach. Dohnat soupere se nam podarilo hned po prvni runde, prohral akurat Ivos s vyborne a chytre hrajicim Stanislavem Bustou, ktery ten den nenasel premozitele s nasich rad a delal 3 ze 3 bodu.Dalsi ctrzutkani vypadali stejne delal body jenum Busta , takze druha a treti cast ukolu byla splnena na jednicku a utkani skoncilo 5:10 pro Sokol.Obdiv a dik patri ten den Mildovi , ktery si poranil zada v  zapasu s Hanakem , ale pres bolest dokazal otocit stav 10:9 za stavu 2:1 na sety pro Hanaka a ten zapas vyhrat.

Dekuji vsem za pozornost a drzte nam palce -  ceka nas ted sama spicka divize.

Autor článku: Vitalik

Komentáře

Autor

Předmět

E-mail

Text


SOKOL BRNO I
STOLNÍ TENIS